WOK ME

WOK ME Salads-Smoothies-Wokmeals

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1841 beoordelingen
25 sep 2020 om 7:37 bezorgings tijd voor een donderdag vind ik wel lang. eten was lekker en zeker genoeg!
24 sep 2020 om 20:37 Bestellingen duurde anderhalf uur
24 sep 2020 om 19:06 Super slecht
24 sep 2020 om 8:04 Na een goede ervaring viel dit reuze tegen. Extra kipfilet stond erbij, maar net als de groenten moest je erom zoeken. Wel heel veel noedels. Heb de optie extra groot genomen maar dat was alleen maar noedels erbij. Gelukkig had ik nog soep staan.
23 sep 2020 om 20:56 Lekker vers, helaas moest ik de garnalen delen dus volgende keer doe ik er een extra portie in ;)
23 sep 2020 om 11:43 Lekker man
22 sep 2020 om 8:00 Heerlijk weer !!
20 sep 2020 om 20:58 Altijd prima hier. Goed op smaak en veel keus. Alleen de cheesecake is niet te haffen.
20 sep 2020 om 19:03 Besteld toen wij nog aan het varen waren. Keurig op afgesproken tijdstip bezorgd. Goed eten en ruim voldoende. Prima
19 sep 2020 om 0:32 Voor de eerste keer besteld hier, maar verkeerde bestelling gekregen, dus extra spicy bleek gewoon beetje zoetig met garnalen ipv. kip. De kwaliteit van de verkeerde bestelling was verder wel okee....
18 sep 2020 om 20:45 Voor de zoveelste keer werd het eten eerder bezorgd dan aangegeven. wachten op de gasten terwijl het eten staat af te koelen. Waarom kan je dan kiezen voor een bezorg tijd?
17 sep 2020 om 20:40 Even moeten wachten op het eten, maar dat is te verwachten op het drukste moment van de dag. Kleine mix-up met de bestellingen dat ik de verkeerde bestelling bezorgd kreeg, maar super goed en vlot opgelost door het personeel! Top!